010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

De best mogelijke zorg voor uw huisdier

Over onze dierenartsenpraktijk

Ervaren dierenartsen & paraveterinairen in Rotterdam e.o.

Dierenziekenhuis Rotterdam is de beste dierenartspraktijk in de regio Rotterdam, met twee vestigingen voor een deskundig en eerlijk advies over uw huisdier. Het verlenen van uitstekende diergeneeskundige zorg is wat ons drijft en is voor ons daarom niet meer dan vanzelfsprekend. Van vaccinatie tot kijkoperatie en van preventie tot nazorg. U kunt 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat een beroep doen op ons team van ervaren dierenartsen en paraveterinairen.

Persoonlijke aandacht voor u en uw huisdier

Wij hechten grote waarde aan eerlijke en deskundige adviezen. Zowel op het gebied van gezondheid voor uw huisdier als waar wij een rol spelen in de volksgezondheid. Zorg gaat over veel meer dan alleen uitstekende diergeneeskunde, u moet zich bij ons gehoord en belangrijk voelen. Wij geven advies op maat, dat betekent dat u meebeslist in elke stap die wij zetten om uw dier gezond te maken. De diereigenaar is letterlijk de baas over eigen zijn eigen huisdier, onze rol is adviserend en uitvoerend waar gevraagd.

Opname van uw huisdier

Soms heeft uw huisdier zorg nodig die u thuis niet kunt geven. Dan zullen we u adviseren uw huisdier op te laten nemen in onze opname afdeling. Het doel is uw huisdier beter te maken en zo snel mogelijk weer naar huis te laten gaan. Ondertussen komt u natuurlijk op bezoek!

De beste zorg voor normale prijzen

Alles begint met vertrouwen. U moet een dierenarts kunnen vertrouwen op zijn kennis en kunde. Die weet wat er moet gebeuren om te allen tijde de beste zorg aan uw huisdier te verlenen. Zo geldt dat ook voor de prijzen die wij hanteren. U kunt er daarom bij ons ook op vertrouwen dat wij normale prijzen hanteren voor al onze behandelingen, prijzen worden vooraf met u overlegd.

Hieronder een inkijk in onze dierenartsenpraktijk

Direct contact

Voor direct telefonisch contact of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
010 - 492 51 51.

Online inschrijven

Afspraak maken

 

Kunnen wij u helpen?

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
Neem contact met ons op