010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Afscheid nemen

Uw huisdier laten inslapen

Een waardig leven voor uw huisdier

Hopelijk duurt dat nog vele jaren maar er komt een moment dat uw dier oud of ziek wordt. Wij weten dat het erg moeilijk is voor mensen om te beslissen wanneer het leven niet waardig meer is. Het is onze ervaring dat mensen regelmatig te lang wachten met het maken van die beslissing en daar achteraf spijt van hebben. Wanneer u worstelt met deze vraag dan kunnen wij u helpen. Het is natuurlijk ons doel om de dieren beter te maken maar wij zullen u het ook vertellen wanneer wij vinden dat doorgaan niet waardig meer is.

Alle tijd om afscheid te nemen

Wanneer wij uw dier in laten slapen nemen we daar de tijd voor. Wij hebben een rustige ruimte waar u alle tijd heeft om afscheid te nemen. Wij doen ons best om het inslapen zo rustig mogelijk te laten verlopen en zullen pijn en stress voor uw dier vermijden.

Huisdierencrematorium

Als uw dier overleden is blijft hij of zij meestal bij ons. Er wordt u gevraagd of u uw dier wilt laten cremeren. Dit kan individueel of collectief met andere dieren samen. Wij hebben goede ervaringen met Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam, maar u kunt natuurlijk ook voor een ander crematorium kiezen. 

Afspraak maken

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
Neem contact met ons op