010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Belangrijk en soms verplicht

Chippen & registreren van uw huisdier

Maak van uw dier geen asielzoeker

Met een geregistreerde chip is uw huisdier altijd naar huis terug te herleiden. Elke chip die bij ons wordt ingebracht wordt automatisch en direct geregistreerd bij de databank. Met deze registratie worden uw gegevens direct gekoppeld aan uw huisdier, nog voor u de praktijk verlaat! Wanneer uw dier vermist raakt kunnen dierenambulances of dierenartsen er dan voor zorgen dat uw huisdier snel weer bij u thuis is.

Katten, honden en konijnen chippen

Vooral veel katten zijn nog niet gechipt. Daardoor kan slechts zo’n 14% van de gevonden katten weer met hun eigenaar herenigd worden. Maar ook niet alle honden zijn gechipt en geregistreerd. En de vele konijnen die op straat worden gevonden kunnen maar in een heel enkel geval bij hun eigenaar terugbezorgd worden: maar weinig konijnenbezitters laten hun dier chippen, terwijl het prima mogelijk is.

Chippen en registreren bij honden verplicht 

Sinds 1 april 2013 is in Nederland een chip- en registratieverplichting voor honden ingevoerd. Elke hond die er vanaf die datum in Nederland bijkomt, moet een chip hebben en geregistreerd worden bij een van de daarvoor aangewezen databanken. Bovendien is de eigenaar verplicht de registratie up-to-date te houden.

Vragen of afspraak maken?

Neem dan contact op met Dierenziekenhuis Rotterdam via het getoonde reactieformulier of bel direct: 010 - 492 51 51.

Afspraak maken

Kosten chippen huisdier

Voorkom dat u en uw dier elkaar op deze manier kwijtraken: laat uw huisdier chippen en zorg voor een goede, actuele registratie voor slechts € 29,50!

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
Neem contact met ons op