010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Operaties bij huisdieren

Chirurgie

Chirurgische zorg voor dieren

Dierenziekenhuis Rotterdam beschikt over een uitgebreide afdeling Chirugie met dierenartsen, die vrijwel alle mogelijke operaties kunnen uitvoeren. Dat loopt uiteen van routinematige behandelingen, zoals sterilisaties, castraties en gebitsreinigingen tot complexe weke delen chirurgie, orthopedielaparoscopie en plastische chirurgie. U kunt rekenen op de modernste zorg, waarbij er behandeld wordt volgens de nieuwste technieken. Ook is onze moderne operatiekamer volledig ingericht om direct operatieve ingrepen te kunnen verzorgen bij trauma’s, zoals botbreuken en wondbehandeling na een ongeval of aanrijding. Moet uw dier geopereerd word? Lees dan de pagina over anestesie.

Uitgebreide monitoring en nazorg

Ons team zorgt ervoor dat alle huisdieren een operatie zo stressvrij en pijnloos mogelijk kunnen ondergaan onder een gedeeltelijke of volledige narcose. Afhankelijk van de behandeling kan het dier al snel naar huis of blijft nog even op onze opname afdeling om goed te herstellen. Mag het dier eenmaal weer met de eigenaar mee dan geven we uitgebreide instructies voor nazorg thuis en u hoort meteen wanneer het dier terug mag komen voor nacontrole of het verwijderen van hechtingen. 

Afspraak maken of meer informatie?

Heeft u vragen over de afdeling chirurgie bij dierenziekenhuis Rotterdam of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of door direct te bellen naar: 010 - 492 51 51.

Afspraak maken

Betrokkenheid van eigenaren

Wij begrijpen dat de dag van de operatie best spannend is voor u en uw huisdier. Om zoveel mogelijk spanning bij beide partijen weg te nemen, bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

  • Voor aanvang van de operatie mag u bij de eerste narcoseprik van uw hond* blijven. Zodra hij suf genoeg is, nemen wij hem van u over.
  • Na de operatie mag u naast uw dier plaatsnemen in de rustkamer als hij weer wakker wordt uit de narcose. Lukt dit niet? Niet getreurd! U ontvangt namelijk van ons een foto van uw huisdier via de mail.

*Bij katten, konijnen en knaagdieren is dit niet mogelijk, omdat er geen eerste prik is

Direct contact

Voor direct telefonisch contact of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
010 - 492 51 51.

Online inschrijven

Afspraak maken

 

Kunnen wij u helpen?

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
Neem contact met ons op