Dierenziekenhuis Rotterdam neemt extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Lees meer...
010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Afgestudeerd Universiteit Gent

Hoofd dierenarts Lien Desmet

Interne geneeskunde & echografie

Aan mijn accent kunt u horen dat ik afkomstig ben uit België. Nadat ik in 2010 afgestudeerd ben als dierenarts, heb ik een internship gedaan in een specialistische kliniek in de buurt van Gent. Daar was ik mede verantwoordelijk voor de opname en is mijn interesse in de interne geneeskunde en echografie gegroeid. Vervolgens ben ik naar Den Haag verhuisd waar ik gedurende 4 jaar in een groepspraktijk gewerkt heb.

Spreekkamer en opnameruimte

Sinds november 2015 maak ik met veel plezier deel uit van het team van het Dierenziekenhuis. Hier ben ik met name te vinden in de spreekkamer en opnameruimte en krijgt u mij aan de lijn wanneer uw dier bij ons gehospitaliseerd is. Ik hou ervan om me bezig te houden met internistische patiënten en vind het leuk om opnamepatiënten van nabij op te volgen. Groot is dan ook de voldoening als een dier dat ziek toekwam weer vrolijk naar huis gaat.

Rode kater geadopteerd

In het begin van mijn dierenartsencarrière heb ik een kat geadopteerd die wegens stressgerelateerde plasproblemen een nieuw thuis zocht. Deze ondeugende rode kater voelt zich prima op zijn plek. Hij kan nu als enige de baas spelen in een huis dat hij niet hoeft te delen met andere katten. In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen, hockey en bakken en vind ik het leuk om uitstapjes te maken.

Afspraak maken

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
Neem contact met ons op