010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Medicatie voor huisdieren soms té lekker

Hond Missy at per ongeluk te veel pijnstillers

Huisdieren vinden het vaak niet prettig om medicatie in te nemen. Daarom doen fabrikanten tegenwoordig veel moeite om de medicijnen lekkerder van smaak te maken zodat het ingeven minder ingewikkeld wordt. Helaas heeft dit ook nadelen…

Missy at teveel pijnstillers

Afgelopen zondag kwam Missy, een hele lieve Amerikaanse Bulldog, in onze praktijk omdat ze plotseling niet meer kon lopen. Haar eigenaar belde op of ze met Misssy langs kon komen. Toen Missy bij Dierenziekenhuis Rotterdam arriveerde ging het lopen gelukkig al wat beter maar ze bleek enorme pijn in haar rug te hebben. Met een goede raad en een voorraadje pijnstillers voor de komende periode ging Missy terug naar huis.

Bij thuiskomst legde haar baasje de pijnstillers op tafel en ging zelf even snel een boodschap toen. Missy rook de lekkere pijnstillers maar voordat de eigenaar kon inrijpen had ze alvast haar medicatie voor de komende twee dagen opgegeten. Missy kon met spoed weer terugkomen naar Dierenziekenhuis Rotterdam. De dierenarts en assistent konden Missy maar op één manier helpen ... maar hebben haar wel van haar overtollige medicatie weten af te helpen. 

Let goed op de medicatie voor uw huisdieren. Ze kunnen het ook te lekker vinden!

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 010 – 492 51 51. U kunt ook online een afspraak maken!

Afspraak maken

Direct contact

Voor direct telefonisch contact of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
010 - 492 51 51.

Online inschrijven

Afspraak maken

 

Kunnen wij u helpen?

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
Neem contact met ons op