010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Laat uw huisdier registreren

Kat Nala herenigd met eigenaar door geregistreerde chip

Twee weken terug hadden wij een echt ‘All You Need Is Love’-moment in het Dierenziekenhuis. Kat Nala - die als Kiara bij ons was binnengebracht - is weer herenigd met haar baasje. En dat na twee maanden vermissing!

Nala gewond naar Dierenziekenhuis

Even geleden is Nala stiekem via de deur van haar oppasadres naar buiten geglipt. In een vreemde omgeving vinden katten niet zo snel de weg meer terug en dus is ze gaan zwerven. Een oplettende buurtgenoot kreeg haar in het oog en bood onderdak en eten. Hij noemde haar Kiara. Thuis ontdekte hij een wond onder Kiara’s oksel en nam haar mee naar het Dierenziekenhuis. We hebben haar toen meteen onder narcose gehecht en ook controleerden we haar chip. Zo ontdekten we dat dat Kiara eigenlijk Nala heette en al een eigenaar had.

Chip goed geregistreerd

Gelukkig waren alle gegevens van de chip goed geregistreerd en we kregen al snel contact met haar eigenaar. Niet veel later vond de hereniging plaats: een zeer bijzonder moment om mee te mogen maken! Nala's eigenaar vertelde dat ze vrijwel iedere dag op Amivedi zocht of haar vermiste kat daarop stond. Maar ze had de hoop na twee maanden wel een beetje opgegeven. Ze had dan ook nooit verwacht dat we haar zouden bellen met het heugelijke nieuws.

Laat uw huisdier registeren

Dit verhaal laat zien hoe belangrijk het chippen en goed registreren van uw huisdier is. Wilt u uw huisdier laten chippen? Een afspraak maken kan met ons reactieformulier of bel direct via 010 – 492 51 51 naar onze praktijk.

Afspraak maken

Direct contact

Voor direct telefonisch contact of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
010 - 492 51 51.

Online inschrijven

Afspraak maken

 

Kunnen wij u helpen?

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
  • Speciale dierenarts-aan-huis-service
Neem contact met ons op