010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Voorkomen is beter dan genezen

Februari: Maand van de Gebitsverzorging

Februari is traditioneel de Maand van de Gebitsverzorging. Tijdens deze maand wordt er landelijk extra aandacht besteed aan gebitsproblemen bij honden en katten. Net als mensen kunnen ook honden en katten last krijgen van tanden en kiezen. Een slechte adem, rood of zelfs bloedend tandvlees, moeite met of geen harde brokken eten, overmatig speekselen, verlies van tanden of kiezen of ontstekingen elders in het lichaam. Het zijn allemaal symptomen die kunnen duiden op gebitsproblemen. Gebitsproblemen zijn erg pijnlijk voor huisdieren en we zien ze helaas veel voorbij komen in de praktijk. Ons doel is om die pijn weg te nemen!

Het gehele jaar gratis gebitscontroles

U kunt altijd bij onze tandheelkundige paraveterinairen Nikki en Marloes terecht voor een gratis gebitscontrole voor uw hond of kat, vanzelfsprekend ook tijdens de Maand van de Gebitsverzorging. Tijdens deze afspraak wordt het gebit nagelopen en advies op maat gegeven. Daarnaast worden er poetsinstructies gegeven, omdat we weten hoe lastig het kan zijn om de tanden van een huisdier te poetsen. We sturen u een herinnering als het weer tijd is voor de volgende controle.

"Maak een afspraak voor een gratis gebitscontrole!"

20% korting op gebitsreinigende producten

Profiteer in februari van 20% korting op (preventieve) gebitsreinigende producten. Producten hebben we in allerlei soorten: van tandpasta, klevende pasta of verzorgende gel tot kauwstrips of speciale voeding.

De gebitsbehandeling

Bij veel dieren zien we ontstekingen en gaatjes en is het nodig om een gebitsbehandeling onder volledige narcose te ondergaan. In onze speciaal ingerichte tandheelkunde ruimte reinigen we het gebit en verwijderen we elementen waar dat nodig is. Een tand of kies bestaat grotendeels uit de wortel en om die goed te beoordelen adviseren we om van tevoren röntgenfoto's te laten maken.

Prijs gebitsbehandeling hond of kat

Een veelgestelde vraag is of wij een prijsschatting van de behandeling kunnen geven. Dit is erg lastig voor ons als wij uw huisdier nog niet hebben gezien, omdat de prijs wordt gebaseerd op de tijd die de dierenarts met de behandeling bezig zal zijn. Ons advies is daarom ook om eerst op de gratis gebitscontrole te komen, zodat onze paraveterinair dit voor u kan inschatten.

Ook interessant: Herken gebitsproblemen bij uw konijn

Vragen of afspraak maken?

Dierenziekenhuis Rotterdam is dé dierenartsenpraktijk in Rotterdam e.o. Wij helpen u en uw huisdier graag, snel en vakkundig. Vul het reactieformulier in of neem telefonisch contact op 010 - 492 51 51.

Afspraak maken

Direct contact

Voor direct telefonisch contact of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
010 - 492 51 51.

Online inschrijven

Afspraak maken

 

Kunnen wij u helpen?

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
  • Speciale dierenarts-aan-huis-service
Neem contact met ons op