Dierenziekenhuis Rotterdam neemt extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Lees meer...
010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Paraveterinair Esmee Kars

Sinds september 2016 werkzaam

Van jongs af aan wilde ik graag dierenartsassistente worden. Uiteindelijk heb ik deze opleiding afgerond in 2015. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in het Dierenziekenhuis en heb ik hier ook mijn examen behaald. Ik ben daarna aan de HBO opleiding Dier- en Veehouderij begonnen. Later bleek dat deze opleiding helaas niet was wat ik ervan verwacht had en verlangde ik toch weer naar de dierenartsenpraktijk. Ik ben begonnen als vakantiekracht bij het Dierenziekenhuis en sinds september 2016 werk ik hier parttime.

Met plezier naar het werk

Het leukste van het Dierenziekenhuis is dat geen dag hetzelfde is en er veel verschillende patiënten langs komen. Ik ga altijd met plezier aan het werk en leer nog elke dag. Het geeft mij veel voldoening om patiënten na een behandeling bij ons weer opgeknapt terug te zien.

Hond en 2 konijnen

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vooral bij de paarden of bij mijn vrienden te vinden. Verder vind ik het erg leuk om naar verschillende concerten te gaan. Thuis heb ik een hond, genaamd Doef. Hij is een kruising van een Maltezer, een Poedel en een Shih Tzu. Ook staan er 2 lieve konijnen in onze tuin.

Afspraak maken

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
Neem contact met ons op