010 - 492 51 51
Mail fb
010 - 492 51 51 Afspraak maken

Afgestudeerd Universiteit Utrecht

Dierenarts Aldo Gouwerok

Vroeg duidelijk dat ik dierenarts wilde worden

Al vroeg was voor mij duidelijk dat ik dierenarts wilde worden. Lastig kiezen was het daarom voor mij op de middelbare school ook niet. Want ik wist op dat moment al wat ik wilde doen namelijk diergeneeskunde studeren in Utrecht. Voor de studie diergeneeskunde bestaat er een numerus fixus, dat betekent dat er slechts een bepaald aantal studenten kan beginnen. Helaas werd ik de eerste keer uitgeloot voor de studie in Utrecht maar kon wel starten in Antwerpen.

Eigenaar Dierenziekenhuis

Het 2e jaar werd ik alsnog ingeloot in Utrecht waar mijn studie verder ging. Nadat ik was afgestudeerd in 2001 startte mijn loopbaan in Costa Rica waar ik gedurende 2 maanden dieren van de straat en dieren van mensen zonder financiële middelen behandelde. Terug in Nederland ben ik gaan werken aan de Walenburgerweg in Rotterdam. In 2004 verhuisde ik naar het Dierenziekenhuis en werd daarvan op 1 januari 2013 de eigenaar.

Techniek en beeldvorming

Vanaf 2004 ben ik mij gaan differentiëren in verschillende takken binnen de diergeneeskunde. Omdat techniek en beeldvorming binnen het medisch beroep iets is wat mij altijd enorm interesseert, ben ik gestart met echografie. Dit is medische beeldvorming waarbij de binnenkant van het lichaam bekeken kan worden m.b.v. ultrageluid. Inmiddels weten ook patiënten van  andere praktijken mij, na verwijzing door hun eigen dierenarts, dan ook te vinden.

Border terriër Mack

Naast mijn werk als dierenarts kunt u mij treffen ter land ter zee en in de lucht. Over land kunt u mij tegenkomen als ik met mijn Border terriër Mack in het park, door het bos of over het strand loop. Maar ook reizen maken met de auto doe ik graag, bij voorkeur door natuurrijke gebieden. Ook op het water ben ik regelmatig te vinden. Met de vrienden van de studenten zeilvereniging uit Utrecht ga ik nog regelmatig het IJsselmeer of de Waddenzee op. En als laatste is een reisje door de lucht richting het zuiden, waar de zon wat meer schijnt, af en toe ook heerlijk.

Geen spreekuren meer

Sinds 1 januari 2019 is mijn werk als dierenarts beperkt. Ik zal nog beschikbaar zijn voor cardiologie patiënten en voor tandheelkunde maar slechts op gezette tijden. Mijn trouwe klanten zullen mij moeten missen tijdens de spreekuren. Gelukkig hebben wij een heel team van fantastische dierenartsen en blijven die in goede handen.

Expertises Aldo Gouwerok

Endoscopieën

In 2006 ben ik op het spoor gekomen van de endoscopieën. Begin 2007 heb ik hiervoor twee cursussen in Duitsland en Amerika gevolgd, waarbij ik de mogelijkheden van behandeling d.m.v. kijkoperaties heb leren kennen. 

Cardiologie

Via de echografie ben ik ook bedreven geraakt in de cardiologie, het beoordelen van hartproblemen bij dieren. Dit is ingewikkelde materie. Om de kwaliteit van mij werken te garanderen ben ik in 2013 gestart met de cardiologie opleidingen van het ESAVS, de European School of Advanced Veterinary Studies. Hier heb ik in 2 jaar alle 4 de cursussen in de cardiologie afgerond.

Tandarts voor katten

Als laatste ben ik ook de tandarts van de katten binnen de praktijk. Veel katten hebben onopgemerkte pijn in de bek. Hiervan verlos ik ze graag. Vaak vertellen de eigenaren achteraf dat de dieren veel vrolijker zijn geworden.

Direct contact

Voor direct telefonisch contact of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
010 - 492 51 51.

Online inschrijven

Afspraak maken

 

Kunnen wij u helpen?

 

De beste dierenartsenpraktijk in de regio Rotterdam

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen met meer expertise
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care, alles onder 1 dak
  • Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Eigen spoeddienst
Neem contact met ons op